Lyngby Taarbæk Kommune

Lyngby Taarbæk KommuneLyngby Taarbæk Kommune

Om Plejecenter Bredebo

Her kan du læse om Plejecenter Bredebos beliggenhed og fysikske rammer.

Plejecenter Bredebo er et af kommunens 5 moderne plejecentre.

Beliggenhed

Bredebo ligger med Mølleåen og Brede Torv lige uden for døren.

Fysiske rammer

Bredebo er bygget i 2013 og 2014 og består af en Nord- og Syd afdeling. Hver afdeling består af 24 boliger, som igen er opdelt i 2 enheder, hver med 12 boliger. Boligerne indeholder stue med karnap og fransk altan, soveværelse, badeværelse og en lille køkkenniche indeholdende vask og køleskab. I stuen og soveværelset er der indbygget skabe. Ægteparboligerne har egen altan.

Enhederne indeholder desuden fællesarealer, spise- og dagligstue samt store altaner/terrasser til både gårdhaverne og de omkringliggende veje.
Boligerne har adresse på henholdsvis Bredebovej 1 eller Mølleåparken 2.

Profilfilm

Her kan du se en lille reklamefilm om Bredebo. Filmen er optaget i december 2013, før Syd afdelingen var bygget færdig. I filmen er det tidligere assisterende områdeleder Marianne Pedersen, der fortæller om Bredebo.

Profilfilm om plejecenter Bredebo

Nohr-Con har i marts 2015 lavet en video om selve byggeriet Bredebo. Det er partner og direktør Lars Hetland fra Rubow Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen.

Nohr-Cons video

Boligudlejning

Boligerne udlejes af boligselskabet DAB.

For at komme i betragtning til en bolig på et plejecenter, skal du visiteres af kommunen. Du kan læse mere om, hvordan man ansøger, ved at trykke på nedenstående link

Plejeboliger i Lyngby-Taarbæk Kommune

 

             

Siden er sidst opdateret den 30.04.2018